National og International i en global verden

Market Magazine har talt med 3 marketingansvarlige fra ret forskellige grene af dansk og internationalt erhvervsliv.

Hvad siger eksperterne - dem, der til daglig sidder med fingrene i bolledejen? Market Magazine har talt med 3 marketingansvarlige fra ret forskellige grene af dansk og internationalt erhvervsliv og bedt dem forholde sig til 3 overordnede spørgsmål:


Af Thomas Weldingh, Peter Gram Møller & Claus Lønborg

1. Nationalt brand vs. internationalt brand

Hvad kræver det at være et internationalt brand på et lokalt marked? Hvad kræver det af et lokalt brand at bevæge sig ud i verden? Hvilke kommunikationsmæssige problemer og udfordringer byder det internationale perspektiv på?

2. Bevaring af kontrol

Hvordan kan man kontrollere kommunikation og brand i en international kontekst - dvs. sikre implementeringen af en brandstrategi? Hvordan afbalancerer man lokal markedsindsigt og indsats med en centralt styret strategi? Hvad med omkostningerne til markedsføring, når det gælder mange lande?

3.Fremtidsperspektiver

Hvordan skal lokale, danske virksomheder overleve globaliseringen på sigt? Kan de bevare deres konkurrenceevne og lønsomhed på ét marked, eller vil stordrift i produktion og markedsføring give de internationale virksomheder en afgørende konkurrencefordel?

Thomas Weldingh - forstå dit marked

Det er

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL