Vores konkurrenter er faktisk Google og Facebook

Hvis nogen står i krydsfeltet mellem muligheder og trusler, er det bladhusene. For den billigere distribution af indhold er om noget et tve-ægget sværd, der også fjerner barrierer for gratisterne. Når først indholdet er lukket ud, lever det sit eget tilgængelige liv på nettet. Hvad gør man, når virksomhedens liv står på spil? For at få svarene på det, har MARKET besøgt adm. direktør Lisbeth Knudsen, Berlingske Media.

Lisbeth Knudsen, tak fordi MARKET måtte komme på besøg hos Berlingske. Det, vi skal tale om i dag, er jo digitale strategier. Men kan du starte med at fortælle lidt om, hvilken virksomhed Berlingske er i dag, anno 2009?

Ja, vi er hastigt på vej ind i en helt ny generation af virksomheden. Fra at have været en gammel dagbladsvirksomhed har vi for længst flyttet os til at være en medievirksomhed med læsere. Og nu er vi ved at tage næste skridt, som handler om at være content provider - eller indholdsleverandør - og betragte alle som kunder, uanset hvordan de er kommet ind i butikken. Det kan være, at de kommer ind via et printmedie, et digitalt medie, eller fordi de har købt

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL