VELUX marketingdirektør: Sådan definerer vi vores brand

VELUX er et af de få globale brands, der bliver styret fra Danmark. Og der er udfordringer nok at tage hånd om. Ikke alene handler det om effektiv og ensartet markedsføring, det handler også om nye løsninger, som understøtter kampen mod klimaforandringer. Og så indvarsler globaliseringen endda større generelle udfordringer for enhver brand manager, spår brand- og marketingdirektør Michael Rasmussen.

Michael, lad os starte med et par ord om VELUX

Vi er selvfølgelig mest kendt for vores ovenlysvinduer, men realiteten er, at vi laver vinduer, vi laver solafskærmning, vi laver rulleskodder, vi laver solfangere. Og vi kigger meget på, hvordan hele bygningen - hele det rum, som vi er en del af - det bliver, for de mennesker, der skal bo i det. Og det er faktisk vores vision at føre an i udviklingen af bedre boliger med udluftning og dagslys gennem de skrå tag. Det er det udgangspunkt, vi har for vores aktiviteter.

Vi er over det meste af verden, hvor det kan betale sig at lave hul i sit tag. Hele vejen rundt på nær omkring polerne og 30 grader på hver side af ækvator, hvor der enten er

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL