Når vi præsenterer en ny Ferrari model er musikken i vores showroom defineret fra Italien

Produkter og brands kan som bekendt deles op i kategorier på mange måder. For eksempel om det er et problemløsende eller et mere lystdrevet produkt. Eller om produktet er unikt eller generisk med begrænset differentieringsmulighed. Og så er der også en kategori af brands, hvor man kan tage sig selv i at tænke, at de nok sælger sig selv. Ferrari er et godt eksempel. Og for at høre, hvordan man styrer det racerrøde brand, har MARKET besøgt Formula Automobile til en snak med adm. direktør Jakob Thaysen og marketing manager Theis Frederik Gronemann.

Hvad er Formula Automobiles opgave og mandat her i Danmark?

Jakob: Formula Automobile er importør og eneforhandler af de to italienske bilmærker Ferrari og Maserati. Så vores rolle er at importere, forhandle og servicere bilerne. Og i den forbindelse står vi også for en ganske omfattende kundepleje, idet vi gør meget ud af events i vores markedsføring.

Hvordan er jeres organisation i Danmark bygget op?

Jakob: Organisationen består af én virksomhed med 11 ansatte, som både inkluderer salg, serviceværksted og forhandling. De specifikke modeller, som f.eks. Maserati Quattroporte og Ferrari

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL