3 fejl man bør begå for at få succes med digital transformation

Forretningsmodeller, kundernes købsadfærd, måden vi kommunikerer på og hvordan vi indretter vores virksomheder ændres heftigt i disse år som følge af digital transformation. 90% af alt data i verden er skabt de seneste 2 år, ifølge IBM og ser vi på Google trends er søgninger efter ordet ’digital transformation’ steget 1800% på 1 år.

1. Gå tilbage til en fuser

For 10 år siden holdt jeg et foredrag om, hvordan Facebook ville ændre vores måde at kommunikere på. Jeg blev grinet af scenen. Som en af tilhørende sagde ”Folk gider ikke Facebook og det vil aldrig slå igennem Danmark.”

For 5 år siden mente jeg ikke virksomheder nogensinde kunne få return on investmentved at være aktive på sociale medier, fordi det handler om relationer. I dag er de en fast del af pakken, når du vil skabe leads og salg, da deres big data algoritme giver value for money.

For 3 år blev der nedlagt veto, da jeg ville oprette flyver-stillinger, hvor medarbejdere havde flere kompetenceområder på én gang og var tilknyttet både vores AdWords og SEO-afdeling. I dag arbejder vi på, at alle i huset får multi-skills.

Alt

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL