Er der et alternativ til Amazon?

Danske virksomheder, der beskæftiger sig med internethandel, står nu over for et valg. Skal man hoppe med på Amazon bølgen, eller er der andre alternativer?

Allerede nu har Amazon indtaget store markedsandele i flere europæiske lande. Ifølge Børsen har Amazon taget 30% af den samlede internethandel i Tyskland & Frankrig, imens det ’kun’ er 25% af handlen i Storbritannien. I Danmark er det indtil videre et lille tal som 1,9%, men mange af vores skribenter i dette temanummer om Amazon mener, at det ikke varer længe, før Amazon også får styr på leverancen og dermed kan indtage en større andel på det danske marked.

 

Man har allerede set et modspil mod Amazon i Holland & Belgien, hvor markedspladsen Bol.com har indtaget en stor del af markedet og fået massiv lokal succes. Herhjemme er der også spillere, der er godt forberedt.

En af dem er onlinebutikken Wupti.com, som gerne vil være et dansk alternativ til Amazon. Mange kender sikkert Wupti.com som landets største elektronik- og hårde hvidevare-leverandør på nettet. Virksomheden er ejet af Salling Group, og den er nu i gang med at skabe Danmarks største markedsplads, som skal være et dansk alternativ

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL