B2B Branding - One size does not fit all

For B2B virksomheder, der ikke sælger fysiske produkter, er brandet en helt afgørende forudsætning for, at man kan tiltrække nye kunder og nye opgaver. Et stærkt brand er virksomhedens løfte til markedet om den ydelse og oplevelse, som man kan forvente, hvis man bliver kunde hos virksomheden. Derfor er en stor del af indsatsen i B2B marketingafdelingerne naturligt nok rettet mod de typer af aktiviteter, der kan styrke den eksterne opfattelse af virksomheden - brandingarbejdet.

Det daglige brandingarbejde handler om at udfolde virksomhedens brandløfte - altså i alle sammenhænge at demonstrere og kommunikere det, som du som virksomhed ønsker at stå for - med henblik på, at markedets opfattelse over tid bliver påvirket i den ønskede retning.
Hvis nogen skulle være i tvivl, er brandingarbejdet et langt sejt træk, hvor man dagligt sætter en lille smule ind på virksomhedens brandingkonto (og hvor der desværre også risikerer at blive trukket på kontoen, hvis der er negativ presseomtale, kundeklager e.l.).

En af udfordringerne i brandarbejdet er, at du som virksomhed skal påvirke de opfattelser, følelser og oplevelser, som målgruppen som individer har af virksomheden. For at det kan ske, skal du som virksomhed først og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL