Den perfekte kunderejse findes ikke – men ny teknologi bringer os tættere på

Meget er sket, siden Imran Afzal startede sin marketingkarriere i en bank i starten af 00’erne. Dengang havde banken lige fået en hjemmeside, og møderne i marketingafdelingen blev brugt på at diskutere farven på den næste busreklame. Selvom outdoor-reklamen ikke er død, er det let at se, at fokusset i moderne marketingafdelinger i dag ligger et helt andet sted, mener Imran Afzal, der er nordisk marketingchef for en af verdens førende digitale marketing-platforme, Adobe.

”Når jeg ser tilbage, er det jo tydeligt, at der er sket enormt meget på kort tid. I banken kunne vi ikke tage imod låneansøgninger online, og i dag kan man få robotter til at gennemgå disse ansøgninger og beregne kreditter og lån ud fra dem. Det har hele tiden været små skridt, der har udviklet marketingbranchen, men der har været nogle vendepunkter undervejs. Da Facebook kom, da smartphones kom, og nu er vi ved endnu et vendepunkt, som vi kalder kunstig intelligens,” siger Imran Afzal.

Ifølge ham er der tre elementer, der hvert år går igen, når Adobe spørger virksomheder og digitale marketingprofessionelle om deres fokus. Det er 1) at skabe

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL