Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Video bør favne 4 elementer for at gøre indtryk på C-suiten

Uanset om B2B-virksomheder sælger papirclips, industrielle diagnosticeringsværktøjer, juridisk bistand eller forretningskritiske software-løsninger, så skader en god relation til kundernes øverste C-suite vel næppe? I den forbindelse kan det anbefales at evaluere din virksomheds konkurrenceevne på udgivelse og distribution af online video i Content Marketing strategien. Et mikro-studie i beslutningstageres forhold til online video indikerer, at relevante videoer kan styrke din virksomheds relationer til målgruppen, der har afgørende indflydelse på købsbeslutninger. Samtidig indikerer mikro-studiet, at online video bør favne fire elementer, der går skridtet videre end de traditionelle profilvideoer.

Tre beslutningstageres forhold til video

I forlængelse af, at flere og flere B2B-virksomheder gør brug af online video i markedsføringen, så har Victornizer og TakeawayTV mødt tre forskellige beslutningstagere. Vi har mødt og interviewet dem for at undersøge og udforske deres forhold til online video.

Til gavn og inspiration for Content Marketing strategien i andre B2B-virksomheder med vækstambitioner, så har vi dokumenteret og udgivet et udpluk af deres personlige og ærlige fortællinger om forholdet til video.

Fire elementer gør indtryk

For at nå ind til C-suiten med online video, så bør du og virksomhedens øvrige ledelse arbejde med fire elementer i video-udgivelserne:

  1.        En god historie
  2.        Følelser og passion
  3.        Brug af data
  4.        Nyhedsværdi

Kombinationen af disse fire elementer lader til at gøre indtryk på C-suitens lyst til at se din online video.
Elementerne har i hvert fald indgået i de videoer, som de tre beslutningstagere uhjulpet har fremhævet som videoer, der har gjort indtryk på dem – og for Teslas vedkommende, har udmøntet sig i deciderede købsbeslutninger.

En god historie

Din virksomheds kernefortælling skal være drivkraften i Content Marketing strategien. Helt forenklet bør den fortælle, hvilken forskel din virksomhed og dens produkter eller services gør for kunderne.
Med video får du mulighed for at koble levende billeder på kernefortællingens højdepunkter, helte og skurke, konflikterne, forløsningen og meget andet, der bør indgå i en god historie.

Med andre ord bør virksomheden bruge dramaturgiske og kreative virkemidler i bestræbelserne på at efterlade et aftryk, der gør indtryk og gør publikum trygge og stolte af, at genfortælle historien til andre.
Den gode historie rækker altså videre end billeder af virksomhedens blafrende flag, domicilet fra oven og medarbejdere med nystrøgne uniformer.

Følelser og passion

Er det tilladt at begå fejl, vise svagheder og være mennesker i online videoer? Det korte svar er ja!

For at gøre indtryk på publikum i øverste beslutningslag, så er det vigtigere, at virksomhedens online videoer udtrykker oprigtige følelser og passion.
Man skal kunne mærke din virksomheds egen begejstring og ikke være til fals for koreograferede manuskripter og budskaber. Det skaber øget troværdighed, hvis produktionskvaliteten samtidig er i orden og stadig fremstår seriøst og professionelt.

Brug af data

Gør brug af data til at underbygge den historie du gerne vil berige C-suiten med.
I kan med fordel indsamle og fremstille data i visuelt eller pædagogisk appellerende figurer, diagrammer og tabeller. Animation er også en mulighed.

Fremstilling af overskuelige data vækker tillid, og gør det nemmere at huske virksomhedens kernefortælling og historier.
Men hvor får vi data fra, tænker du måske? Det er heller ikke let, men I kan prøve at indsamle og strukturere data fra eksterne og pålidelige datakilder eller fra anerkendte forskere inden for jeres forretningsområde.

Alternativt er det en mulighed at kigge indad i virksomhedens kundedata, resultater fra spørgeskemaundersøgelser eller fra egne forskningsresultater, der kan hjælpe beslutningstagerne med at få indtryk af trends og benchmarks i markedet.

Nyhedsværdi

Det er nok knap så overraskende, at online video gerne må repræsentere en nyhedsværdi. De færreste beslutningstagere er ikke interesserede i nyheder, hvis de giver inspiration og ny indsigt til bedre ledelse, forretningsudvikling, øget konkurrenceevne eller personlig vinding.

Her er det værd at bemærke, at det naturligvis er vigtigt, at nyhedsværdien i den grad bør være relevant for virksomhedens publikum – og være mindre navlebeskuende i forhold til virksomhedens egen ære og stolthed.

Eksempelvis er det sjældent en værdifuld nyhed for virksomhedens publikum, at ”vi er stolte over, at byde fire nye kunder velkommen”. Til gengæld har det en nyhedsværdi for publikum, hvis ”vi er stolte over, at introducere et helt nyt produkt, som fire nye kunder har hjulpet os med at udvikle til gavn for andre”.

Hvad skal B2B-virksomheder bruge denne indsigt til?

Ledelsen i B2B-virksomheder skal kort og godt bruge denne indsigt til, at opnå højere træfsikkerhed i bestræbelserne på, at udvikle relationer til C-suiten med udgivelse og distribution af online video i Content Marketing strategien.

Derfor skal der lyde en kæmpe opfordring til ledelsen i B2B-virksomheder: Gentænk hvordan strategien for online video favner de fire elementer i forhold til virksomhedens kernefortælling. Dette er især relevant, hvis C-suiten og øverste beslutningstagere indgår i købs- og beslutningsprocesserne.

Hvorom alting er, så kan det varmt anbefales at skele til denne indsigt, men det er endnu mere centralt, at frembringe målrettet indsigt i den enkelte B2B-virksomheds publikum med udvikling af eksempelvis ”Buyer Personaer” eller arbejde med ”Empathy Mapping” inden beslutningen om en ny konventionel profilvideo besluttes.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.