Video bør favne 4 elementer for at gøre indtryk på C-suiten

Uanset om B2B-virksomheder sælger papirclips, industrielle diagnosticeringsværktøjer, juridisk bistand eller forretningskritiske software-løsninger, så skader en god relation til kundernes øverste C-suite vel næppe? I den forbindelse kan det anbefales at evaluere din virksomheds konkurrenceevne på udgivelse og distribution af online video i Content Marketing strategien. Et mikro-studie i beslutningstageres forhold til online video indikerer, at relevante videoer kan styrke din virksomheds relationer til målgruppen, der har afgørende indflydelse på købsbeslutninger. Samtidig indikerer mikro-studiet, at online video bør favne fire elementer, der går skridtet videre end de traditionelle profilvideoer.

Tre beslutningstageres forhold til video

I forlængelse af, at flere og flere B2B-virksomheder gør brug af online video i markedsføringen, så har Victornizer og TakeawayTV mødt tre forskellige beslutningstagere. Vi har mødt og interviewet dem for at undersøge og udforske deres forhold til online video.

Til gavn og inspiration for Content Marketing strategien i andre B2B-virksomheder med vækstambitioner, så har vi dokumenteret og udgivet et udpluk af deres personlige og ærlige fortællinger om forholdet til video.

Fire elementer gør indtryk

For at nå ind til C-suiten med

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL