Betina Lyngskjold, Djøf; mine 3 tips til at gøre kreative kampagner effektive

Med 20+ års marketingerfaring i bagagen er Betina Lyngskjold i dag ansvarlig for at markedsføre Djøfs omfattende kursuskatalog. I denne samtale med MARKETcommunity giver Betina sine tips til, hvordan med kreativitet kan få mere ud af begrænsede budgetter, og hvordan du kan sikre, at kreative kampagner også er effektive.

Du har en rimelig bred marketing baggrund?

”Ja, jeg har gennem årene haft en del forskellige stillinger, men det har været inden for de samme koncerner. Jeg har faktisk fejret 10-års jubilæum 2 gange i træk, så jeg har været i de samme brancher en årrække. De virksomheder, jeg var ansat i, blev enten opkøbt eller fusioneret. Først hos SAS Service Partner, som blev opkøbt af engelske Compass Group, der havde fusioneret med franske Eurest, og senere hos Datapro, som blev købt af EG.”

Hvad får man ud af at være i samme koncern i lang tid?

”Man forstår forretningen helt til bunds, på godt og ondt. På godt, fordi det giver grundlag for god markedsføring, at man kender markedet, vilkårene, udviklingen og konkurrenterne til finderspidserne. Den erfaring er meget værd. Omvendt er der en historik,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL