Bettina Wähling, Zleep: ”Min opskrift på kreativitet og at tænke ud af boksen”

Som Marketing Manager for en af Danmarks yngre hotel-kæder, Zleep, har Bettina Wähling fingeren på pulsen og kan mærke, hvad der virker. I denne samtale med MARKETcommunity fortæller Bettina om, hvordan hun arbejder med kreativitet i sine kampagner.

I 2003 startede Peter Haaber et hotel, fordi han så en plads i markedet. Og det blev starten på et eventyr. 17 år efter er hullet blevet fyldt af 11 hoteller i Danmark og et i Sverige. To nye Zleep hoteller står på spring til at åbne i hhv. Ørestaden ved siden af Royal Arena samt i Lyngby ved siden af Ferrari.

Undervejs er den tyske hotelkoncern Deutsche Hospitality, som for nylig selv blev købt af kinesiske Huazhu, blevet hovedaktionær. Og de kommende år åbner Zleep hoteller i bl.a. Prag, Madrid og Hamborg. Herhjemme har Marketing Manager Bettina Wähling ansvaret for at sælge overnatninger og en rolle i at definere Zleep brandets særegenhed, så den kan eksporteres.

Hvad er det I står for?

”Zleep er Nordisk og Skandinavisk i sit udtryk, Vi går op i kvalitet, miljø og at gæsterne sover godt i gode senge. Men alt

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL