Big Data - hvorfor skal det interessere dig?

Ifølge IBM genereres der hver dag 2.500.000.000.000.000.000 byte data! Og 90% af alle data, der nogensinde er genereret, er genereret inden for de seneste to år. Det er jo noget af en stigning. De, der kommer til at få størst udbytte, er de organisationer og iværksættere, der kan omdanne disse massive data til reel værdi. Men hvad indebærer det? Hvad skal vi konkret gøre? Og hvordan tager vi det første skridt? Svarene ligger i begrebet Big Data!

Hvem kan få noget ud af Big Data? Alle! Big Data påvirker os alle sammen. Få af os har Big Data, nogle af os vil gerne have adgang til dem – men vi bliver alle påvirket af de forandringer, som Big Data skaber for forretningsmodeller og -processer, ligesom vi alle har mulighed for at udnytte det slumrende potentiale i Big Data.
Allerede i dag analyserer og optimerer vi mange processer på basis af data. Mange af disse processer analyseres ud fra en række veldefinerede nøgletal (KPIer). Den britiske vand- og spildevandsmyndighed OFWAT anvender for eksempel 19 KPIer til måling af vandforsyningsvirksomheders resultater inden for fire kategorier: økonomi, miljøpåvirkning, driftssikkerhed og tilgængelighed samt kundeoplevelse.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL