Big Data: Stil de rigtige spørgsmål

Britiske Stewart Townshend går mere op i Big Data end de fleste. I 2011 foldede hans passion sig ud i fuldt flor med etableringen af den årlige globale event Big Data Week, som belyser alle aspekter af Big Data og knytter ligesindede sammen. Midt i planlægningen af den nært forestående Big Data Week 2013 (22.–28. april) tog Stewart sig tid til at fortælle MARKET, hvorfor Big Data er værd at beskæftige sig med for almindelige dødelige. Og hvad man skal være opmærksom på, inden man åbner sluserne, så man ikke drukner i de uendelige mængder af data.

Big Data er trods buzz’en egentlig ikke big news. Det er nærmere en helt naturlig fremskrivning af det at indsamle, opbevare og behandle data i takt med, at teknologien har gjort det muligt – og nødvendigt. I realiteten er Big Data en udvidelse af Data Warehouse-begrebet og en gigantisk dunk benzin på Business Intelligence, 1-to-1 kommunikation og en lang række andre bål, som i det lange løb kan lune godt på virksomhedens bundlinje.
Flere organisationer har brugt Big Data i længere tid. Fx universiteter, meteorologiske institutter og forskningstunge virksomheder (medicinal, teknologi, osv.). I sagens natur

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL