Derfor er PR vigtigere i det offentlige end det private

Der er mange fordomme om offentligt salg. Bl.a. at PR og annoncering ikke kan betale sig. For hvorfor dog bruge penge på annoncer og tv-sports, når salg til det offentlige i høj grad handler om sælgerens evner til at opdyrke personlige relationer, til at sætte sig ind i den offentlige hverdag, og vurdere kundens behov. Men faktisk er bred markedsføring endnu vigtigere på det offentlige marked end i det private.

Købscentret er enormt

I det offentlige er købscentret enormt. Der er både den indkøbsansvarlige, den øverste administrative leder og tillidsrepræsentanten for de medarbejdere, som skal anvende dit produkt eller løsning. Men det er kun toppen af isbjerget. Nedenunder er der en mindre hær af tillidsrepræsentanter, politikere og eksterne rådgivere.

Du bliver således hurtigt forpustet, hvis du skal spæne rundt mellem dem – i forsøget på at overbevise dem alle om dit produkts lyksaligheder.

Med en annoncekampagne kan du skabe en fælles referenceramme, som betyder at du sparer tid og kræfter. Du behøver ikke i samme omfang at fare rundt mellem de forskellige instanser. Og når de allerede kender din virksomhed, og ved hvad I står for, slipper du for

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL