Tilståelse fra en e-mail modtager

Hjæææææææælp! Min indbakke er oversvømmet. Jeg er ved at drukne i en tsunami af breaking news, faglige must read artikler med fem-fif-lister, klik-bait-overskrifter, kun-i-dag-spar-50%-sidste-chance mails med VERSALER, udråbstegn!!! tilsat lidt friske (indsæt emojies) … og så naturligvis arbejdsmails, uendelige mængder cc-mails samt mere insisterende mails, der prikker til min dårlige samvittighed om, at jeg skal huske at tjekke min e-boks, forældreintra og …

Indbakke indrømmelser
Jeg indrømmer det. Jeg har flere tusinde ulæste mails. Jeg orker ganske enkelt ikke at komme til bunds i den forsumpede indbakke – selvom jeg drømmer om inbox-zero, der er effektivitetskonsulenternes betegnelse for en tom indbakke. Pssst. Du kan få deres 7 gode råd til hvordan du får inbox-zero – men du skal selvfølgelig klikke ja til at modtage deres e-mail-nyhedsbrev først.

E-mail strømmen er stærkere end nogensinde og eksperterne er enige om, at den ikke falder foreløbig. Faktisk truer eksperterne med, at vi vil sende mere end 320 milliarder e-mails om dagen i 2021. Mange har forsøgt at skrive gravskriften for e-mailen. Men det ser umiddelbart ikke ud til at oversvømmelserne stopper foreløbigt og at nogen sætter en prop i. Faktisk føles det som om en stor

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL