E-mail som virksomhedskommunikation

Hvilke fordele og ulemper er der ved e-mailen? Og hvordan sikrer vi, at virksomhedens værdier og signaler bliver formidlet bedst muligt også via den kanal?

De fleste virksomheder har anvendt e-mail siden midten af 1990'erne. I begyndelsen som en supplerende kommunikationsform til det traditionelle brev og fax - i de seneste år som en erstatning for begge dele. I dag hører e-mailen til den konservative del af digital kommunikation, der så småt bliver suppleret med chat-kommunikation og sms-beskeder både internt og eksternt. Men e-mail kommunikationen er stadigvæk ofte akilleshælen i virksomhedens kommunikation. Der er derfor god grund til at se nærmere på, hvad der egentlig karakteriserer e-mail-universet?

E-mailens status

Millioner af mennesker bruger dagligt e-mail til utallige formål både privat og på jobbet. I privatlivet bruges e-mailen til at dele billeder, opskrifter og i det hele taget at holde kontakt med familie og venner. I arbejdsmæssig sammenhæng bruges e-mailen til at udføre administrative opgaver og til at distribuere meddelelser gennem nyhedsgrupper og diskussionslister. E-mail styrer således arbejdsdagen på flere niveauer og er sammen med anden computer-medie kommunikation blevet uundværlig. De fleste medarbejdere starter arbejdsdagen med at logge på og orientere sig i indbakken. Det gentager sig

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL