Permission marketing – Hvad, hvorfor og hvordan?

Permission marketing har som begreb og koncept 10 års fødselsdag i år.Man kan dog med rette spørge, om konceptet er blevet voksent, eller omdet fortsat er lidt af et stedbarn i det gængse marketingarbejde i endel danske virksomheder. Artiklen lægger op til en back-to-basicstilgang til Permission Marketing - eller sagt med andre ord: Hvordanfår man gennem Permission Marketing mere effekt ud af sinemarketing-investeringer?

PERMISSION MARKETING - HVAD ER DET?

Baggrunden

For 10 år siden formulerede og populariserede amerikaneren Seth Godin begrebet Permission Marketing i sin bog af samme navn. Undertitlen var fængende og rammende for bogens budskab: "Turning strangers into friends, and friends into customers". Permission Marketing har siden lagt sig logisk, lunt og effektivt i strømmen af begreber som dialog markedsføring og CRM (Customer Relationship Management - her ment som begreb, ikke en gruppe IT-systemer).

Om at bryde igennem baggundsstøjen

Godin tog udgangspunkt i 90-sekunders økonomien og internet revolutionen, hvor vi alle overdynges af en endeløs strøm af salgsbudskaber, og hvor vi bliver immune for denne "marketing-støj". Køberne har ikke længere tid til og tålmodighed med de mange irrelevante budskaber, der konstant afbryder hverdagen. Permission Marketing blev formuleret som modpolen til

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL