En 7 trins model der skaber overblik over dine marketing aktiviteter

Din marketingplan er dynamisk, og skal på engang både være funderet i viden om kunder og produkt. Og på den anden side baseret på hvilke marketing tiltag der opfylder de mål marketingsafdelingen skal opnå. Jeg arbejder udfra denne 7 trins model når jeg udarbejder en marketingplan.

Marketing planen er marketing afdelingens køreplan for de marketing aktiviteter der skal laves. Oftest laves en marketing plan for et år ad gangen. Den følger den forretningsplan og digitale strategiplan der lægges fra ledelse og bestyrelse. Overordnet er marketingplanen en plan for hvordan marketing kan understøtte de strategiske tiltag der er i virksomheden, en understøttelse af de salgs og vækstmål der er, og så er det en ”oversigt” for de marketing ansvarlige, så de kan planlægge årets aktiviteter.

Hvorfor skal der en marketingplan til?

Ja, det skal der jo for at vi i marketing kan detalje planlægge og eksekvere derpå. Forestil dig at du skal bevæge dig fra A til B. Og betragt marketingplanen som dit kort for at komme fra det ene sted til det andet. Dermed ikke sagt at en marketingplan ikke kan være dynamisk. I en verden der

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL