Mellem kommunikation, HR og marketing?

2007 blev året, hvor begrebet Employer Branding for alvor kom på alles læber. Aldrig før har manglen på arbejdskraft været større. Og aldrig før har vi hørt så mange tale om behovet for flere hænder, medarbejdere, talenter og gode hoveder. Mon ikke interessen for employer branding vil fortsætte i 2008?

Organisering af employer branding

Det har været en spændende udvikling, vi har været vidne til i det seneste år, hvor medarbejderne i den grad er kommet i centrum for den strategiske agenda i mange private og offentlige organisationer. Den udløsende faktor har været manglen på arbejdskraft, der truer med at blive forretningskritisk i mange sektorer. Employer branding og virksomhedens evne til at tiltrække og fastholde talenterne har fået direktionens bevågenhed som aldrig før, mens HR-, marketing- og kommunikationsafdelingerne har fået et helt nyt perspektiv på mange af deres arbejdsopgaver.

Employer branding er en af de opgaver, der ligger i krydsfeltet mellem ledelse, HR, kommunikation og marketing. Uden et tæt samarbejde mellem disse traditionelt adskilte funktioner bliver det svært at implementere en employer branding-strategi med tilstrækkelig gennemslagskraft.

De fleste virksomheder har organiseret employer branding som en koordineret indsats mellem HR, kommunikation

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL