Hvad får man for 25.000 kr. når man bruger Influencer Marketing?

Med influencer marketing får du adgang til en unik målgruppe og mulighed for at formidle en troværdig brandhistorie, der møder målgruppen i øjenhøjde. Men vil du have succes med din aktivering af influenter, er det altafgørende, at du går strategisk til værks og gør dit forarbejde grundigt. Men hvad er det egentligt, man skal tage stilling til som virksomhed, før man aktiverer influenter? Hvornår kan man anse en influencer-kampagne som en succes, og hvad får man for 25.000 kr.?

Influencer marketing har for længst cementeret sin position som en af marketing-feltets mest toneangivende og powerfulde discipliner, og tallene taler deres tydelige sprog: 89,6 procent af de adspurgte marketing- og PR-ansvarlige i en stor rapport om influencer marketing mener, at influencer marketing er effektivt til at skabe brand awareness, mens 69 procent mener, at det kan være salgsfremmende at aktivere influenter1.

Hos Bloggers Delight har vi siden 2011 specialiseret os i influencer marketing, og vi har hjulpet mere end 1.000 virksomheder med at eksekvere influencer-kampagner. Vi har samtidig befundet os

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL