Få indsigt i kundernes rejser på det store internet

I de seneste par år er der sket en markant udvikling i den digitale verden. Den digitaliserede revolution har ændret markedet for kreativitet grundet de mange muligheder som er opblomstret.

Det handler om det stigende antal af platforme som brands skal være synlige på, i form af attraktivitet og specialiseret content der skal udvikles. Opgave består i at mestre aktualitet, personliggørelse og automatisering, og grundet de mange muligheder er det altså en evig kamp om kundernes opmærksomhed, og det er her kreativiteten kommer i spil. Vigtigheden ved den digitale transformation er, virksomhedens skabelse af værdi for kunden samt en digital virksomhedskultur, som sikrer en innovativ og en kreativ dynamik mellem medarbejderne.

 

Digital innovation handler i bund og grund om kundernes ønsker, og dertil hvordan netop din virksomhed opfylder disse kundepræferencer. Det er det output som kunden oplever, der er definitionen på innovation, og med alle nutidens platforme, har du mulighed for at opnå både indsigt, men også annonceringsplads.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL