The APPS are coming!

Det vælter frem med nye applikationer til både smartphones og tablets. Flere har allerede skabt en applikation, der har taget markedet med storm. Og flere og flere gør det. Men hvad skal man være opmærksom på for at udvikle en succesfuld app? Bliv klogere på udviklingsprocessen trin for trin her.

Jeg husker tydeligt mine første erfaringer med WAP på min nyerhvervede Nokia 7110 for lidt over ti år siden. Pludselig var jeg i stand til at tilgå information når som helst og hvor som helst. En lille revolution. I dag er smartphones en uundværlig del af hverdagen for flere og flere: Den er kilden til nyheder, GPS’en der leder dem på vej, og legetøjet der holder ungerne i ro på bagsædet.

Den mobile revolution

Hvis du skulle overveje, om smartphones og apps bare er et forbigående modefænomen, så tillad mig at komme med lidt tal, der forhåbentlig vil få dig på andre tanker.
I 2010 steg salget af smartphones med 42,5
procent i Danmark, og andelen af smartphones er nu mere end 65 procent af alle nye solgte telefoner – hos teleselskabet 3 er det endda over 90 procent. Ifølge Morgen Stanley Research

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL