Derfor er (skarp) copywriting afgørende for din business

Copywriting, copywriter, tekstforfatter, content creator … Ja, du er uden tvivl stødt på ét eller flere af disse begreber inden for dit branchefelt. Der findes efterhånden nærmest ikke en eneste virksomhed, branche eller industri, der ikke i en eller anden udstrækning udøver eller får leveret indhold i forretningsøjemed – og dét er der skam god grund til.

Men hvordan udvikler du så dette ”gode indhold”? Og hvorfor er copywriting vigtig, ja faktisk afgørende for din (digitale) business? Du finder (dele af) svaret i dette indlæg, der skitserer nogle af de overordnede hovedlinjer i opskriften på ultraskarp copywriting.

God fornøjelse.

Copywriting – kært barn har mange navne

Lad os lige spole lidt tilbage og starte helt fra begyndelsen ved at få defineret, hvad begrebet copywriting egentlig dækker over. Som bekendt har kært barn mange navne – og det gælder bestemt også i forhold til copywriting.

Der findes et væld af forskellige udgaver, som hver især tager udgangspunkt i indholdsproduktion. Mange opfatter umiddelbart copywriting som en skriftbaseret disciplin – måske grundet den danske version af begrebet ”tekstforfatter” – hvilket langt hen ad vejen også er berettiget. Det handler i høj grad

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL