Er massemedier fortid?

Hvem ville have stillet sådan et spørgsmål for bare et årti siden? Faktum er, at medielandskabet i dag har fjernet sig langt fra, hvordan det så ud for 20, 10 eller bare fem år siden.

I dag er mangfoldigheden af muligheder inden for hver mediesektor enorm, primært på grund af de digitale mediers indtog. Har du brug for yderligere bevis for, at medielandskabet har ændret sig, så overvej følgende faktorer:
For det første har den måde, vi bruger medier på, ændret sig for altid – og den fortsætter med at udvikle sig. Vi lever nu i et teknologi-aktiveret samfund. Vi har adgang til hele verden fra vores computer, bærbar eller mobiltelefon. Jeg kan gå i banken, shoppe, spille, bestille ferie, læse nyheder og se film eller sport med bare ét tryk med min pegefinger.
Jeg kan endda lade som om, at jeg er Rupert Murdoch, fordi jeg nu, som alle forbrugere, kan eje mit eget medie. Jeg har muligheden for at skrive en artikel og publicere den, så hele verden kan læse med. Jeg kan endda have fans fra alle steder i verden. Det er bestemt stærke sager!
I en reklamekontekst, og som

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL