TV og print er perfekt til storytelling

Med IKEA-kataloget som verdens største tryksag og en prisvindende indsats på tv må møbelgiganten siges at udnytte de traditionelle medier til fulde. Men hvad er det, de kan? Ifølge Teresia Palm, marketingchef i IKEA Danmark, kan de frem for alt formidle historier, der både underholder og vækker følelser. Og det er jo ikke så dumt, når ambitionerne rækker længere end bare at sælge borde og stole. Kom med ind i IKEAs verden af drømme og inspiration.

Den unge teenagepige sender sine forældre et dræberblik, inden hun smadrer køkkenlågen i, sparker til skuffen bag sig, flår mælken ud af hånden på sin mor og fylder sin morgenmadsskål, hvorefter hun stormer ind på sit værelse og smækker døren i med et brag.
De fleste har nok set – eller i hvert fald hørt om – ”Vi-synes-du-er-for-ung-til-at-ta’-til-Sunny-Beach-testen“ fra IKEAs seneste tv-kampagne, som var hovedvinder ved Advertising Effectiveness Awards i 2010.
Men i en tid, hvor mediebilledet er i konstant forandring og nye digitale medier presser på, hvad er det så, de traditionelle massemedier som tv og print kan? Hvad er deres styrker og svagheder? Og hvor meget fylder de i en global virksomheds

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL