Få excitement ind i alt, hvad du laver

MARKET interviewer Christian Stadil, der med sikker kreativ hånd og forretningsmæssig snilde har sikret HUMMEL en plads blandt de førende brands.

Rådet kommer fra Hummels indehaver Christian Stadil, der med sikker kreativ og økonomisk sans laver markedsføring, der adskiller sig fra mængden.

Af Per Raahauge

Jeg fandt på et tidspunkt ud af, at jeg arbejdede med storytelling i min markedsføring. Nøden havde lært mig at spinde, fortæller Christian Stadil, der er indehaver af det danske tøjmærke Hummel, som i løbet af få år har rejst fra asken.

Ideerne i firmaets markedsføring er præget af intuition, mens eksekveringen udføres med militær præcision. Til grund for markedsføringen ligger Hummels mission: "Hos Hummel er det vores mission at arbejde som et team for teams for at opfylde vores vision: "To become the most exciting teamsport brand in the world"."

Og så er markedsføringen naturligvis præget af Christian Stadils og hans teams ideer om brand awareness med en butterfly-effekt. Det har senest givet et godt skulderklap med tildelingen af Brand to Watch in 2005 af WGSN (World Global Style Network).

Enkel strategi

- Generelt er det vigtigt, at man opfører sig ordentligt

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL