Kvindens vej til køb går gennem hjertet

For en kvinde er en stol ikke bare en stol. Et par sko er heller ikke bare et par sko. Kvinders købsadfærd er nemlig en helhedsoplevelse, som helst skal ramme lige i hjertet. Anna Thygesen, ekspert i feminin købsadfærd, giver her sit bud på, hvordan du som forhandler når kvinderne på den rigtige måde.

Shopping. Er det ikke en form for tidsspilde, kvinder har gang i? Jeg har på fornemmelsen, at det er sådan, mange mænd har det med shopping, men for de fleste butikker med hang til stor omsætning og mange kunder i butikken er kvinder og shopping noget, man skal tage seriøst.

Kvinderne sidder på pengekassen

Tilbage i 50’erne og 60’erne tog mændene sig af de større købsbeslutninger, når det gjaldt biler, hårde hvidevarer, bankforretninger, forsikringer, rejser og ferier. Men i takt med at kvinderne kom på arbejdsmarkedet og begyndte at tjene deres egne penge, fik de langsomt men sikkert også rådighed over langt mere end det, husholdningspengene tidligere rakte til.
Det forholder sig nemlig således, at kvinder i dag står for mere end 70% af alle de købsbeslutninger, der tages i danske familier. Og selv om alle købsbeslutninger

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL