Baltorpbakken 5-7, 2750 Ballerup

Det strategiske udstillingsbureau

Som Danmarks eneste strategiske udstillingsbureau arbejder vi indædt for, at gøre danske virksomheders deltagelse på messer og udstillinger til succesfulde og værdiskabende oplevelser.

Vi påberåber os, helt ubeskedent, en ekspertrolle, HVIS du ønsker at få målbart udbytte af din messeinvestering – vi hjælper med at eksekvere dine messer så de bidrager til din virksomheds strategiske mål.

Face to Face Marketing er vores passion! Vi har især specialiseret os indenfor kunderejser, standdesign baseret på målsætninger og ikke kun smag, lead- og dataindsamling, -forædling, -anvendelse/opfølgning og digital integration. Derfor kan og vil vi også være med til at sikre målbart udbytte af messeinvesteringen. Vi er en flok af kreative, indlevende og erfarne hoveder, der tæller alt fra arkitekter, økonomer og sociologer til grafiske designere, IT-programmører og håndværkere.

Fælles for os er, at vi er mennesker af kød og blod. Med passion, vilje og ikke mindst forretningsforståelse engagerer vi os i projekterne – næsten så meget, at vi glemmer, hvilken side af bordet vi sidder på. Det er lige så vigtigt for os, som det er for dig, at få et godt resultat ud af dine messer, udstillinger og events!

Derfor tillader vi os at kalde os selv for DIT strategiske udstillingsbureau!