Hvad kan danske retailers/e-tailers gøre for at sikre deres forretning, når Amazon rammer Danmark?

Svaret er næppe flere chok-tilbud eller fødselsdags-kampagner, der varer hele året. Vi må derimod øge brandingindsatsen og sikre en bedre sammenhæng igennem hele salgstragten.

Danskerne handler fortsat mere online, og der er flotte vækstrater hos både rene e-tailers og i onlinesalget hos de mere traditionelle re-tailers. Men hvad sker der, når Amazon som forventet indtager Danmark (og resten af Skandinavien) i en ikke alt for fjern fremtid? Boston Consulting forudser i en rapport lavet i samarbejde med Axcelfuture, at Amazon vil sætte sig på ca. 20% af al dansk nethandelOg det bud kan måske endda vise sig at være på den konservative side, når man sammenligner med Tyskland, hvor Amazon siden sin introduktion har sat sig på omkring 40% af hele landets nethandel. Hvordan omstiller vi os til omvæltninger i den størrelsesorden?

Færre tilbud

Det første skridt er selverkendelse. For selvom taktisk tilbudsmarkedsføring har vist sig fantastisk velegnet til at nå kortsigtede salgsmål ved at ramme forbrugere helt nede i spidsen af salgstragten, så er det nok tvivlsomt, om nogle af de danske spillere kommer til at slå Amazon

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL