Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

5 search tricks som kan øge din trafik

For at øge trafikken til virksomhedens website, er der få essentielle grundelementer som der skal være helt styr. Dine annoncers eksponeringer – og hermed chancen for, at en potentiel kunde klikker ind på virksomhedens website, afhænger blandt andet af quality scoren. Quality scoren øges i takt med, at der er synergi mellem annoncerne, websitet, søgeord og landingpagen.

Dette er udelukkende ét af flere grundelementer, hvorpå du kan øge trafikken og antallet af besøgende til dit website. En anden indgangsvinkel er, at sætte fokus på mulighederne og opsætningen i Google Ads – der eksisterer nemlig adskillige annoncetyper og måder at blive geneksponeret overfor tidligere besøgende.

Som CMO, eller anden stilling med varetagelse af virksomhedens online strategi, bør du sikre, at virksomheden benytter de korrekte annoncetyper på Google Ads – og får udnyttet potentialet til dets fulde.

Forbedring af virksomhedens eksisterende annonceformer på google Ads

  1. Udvælg de rette søgeor

Valget af søgeord har en bærende rolle for at lede trafikken til dit website. Hvis du vælger irrelevante søgeord, som ikke stemmer overens med dit produkt eller service, vil dine annoncers placeringer falde og sandsynligheden for at øge trafikken på dit website vil falde drastisk. Du bør altid sørge for, at dine søgeord er af høj relevans, matcher dine annoncer, dine landingpages og de termer som dine kunder typisk vil søge efter.

For at udvælge de bedste søgeord, bør du sætte dig i kundernes sted. Hvordan tænker kunden? Hvad vil de typisk søge efter, for at nå frem til et produkt som din virksomhed udbyder? Lav en søgeordsanalyse og brug søgeordsværktøj fra Google Ads og f.eks. Keyword.io – det kan også give dig yderligere inspiration til søgeord, som kan minde om de ord, du selv har foreslået. Sørg ligeledes for at vælge de søgeord, som har en høj søgevolumen, og som ikke er for bredde. Store og bredde søgeord kan afdække for mange områder, og relevansen mindskes herved – desuden er disse søgeord budgetkrævende og oftest med en høj konkurrence.

  1. Annoncedesign

En god quality score vil øge antallet af eksponeringer, men det er dog ikke nok til, at få overbevist en potentiel kunde om, at besøge dit website. Din annonces indhold og selve annoncedesignet har en ligeså stor betydning for at øge din CTR og hermed trafikken til dit website.

For at tiltrække en potentiel kunde bør du først og fremmest arbejde videre med din undersøgelse af målgruppen – hvem er din målgruppe? Hvor og hvornår søger de typisk efter produkter og services? Er de bevidste om re-marketing?

Herefter kan du påbegynde det rette annoncedesign, som kan formå at tiltrække og fastholde en potentiel kunde. Det er vigtigt at formulere en interessant overskrift, som kan adskille sig fra lignende annoncer og produkter. Annonceindholdet bør være yderst relevant og oplysende om værdien det skaber for forbrugeren. Sørg for at bruge klare definitioner som tiltrækker kvalitetsbesøgende. Gør dine formuleringer skarpe og præcise, så forbrugeren ikke vildledes, og budgettet udelukkende bruges på kvalitetsbesøgende som har potentiale til at blive kunder. Benytter virksomheden displayannoncering, skal billederne være inspirerende og af høj kvalitet og budskabet skal være knivskarpt.

  1. Google shopping

En fordelagtig annoncetype på Google Ads, når det drejer sig om, at lede forbrugere direkte til dit website, er Google Shopping. Denne annonceform har til formål at promovere din virksomheds produkter, skabe awareness og øge trafikken.

Denne annonceform giver dig muligheden for, at opsætte visuelle annoncer med billedmateriale af dine specifikke produkter, lagerstatus, priser og produktbeskrivelse. Det er altså muligt for forbrugeren af identificere dit produkt helt fra starten i købsprocessen og du får hermed kun viderestillet kvalitetsbesøgende til dit website. En særlig fordel ved denne annonce type er det formindskede antal af spildklik, da forbrugeren på forhånd har dannet sig en visuel og informativ fornemmelse af det pågældende produkt.

Førend det er muligt at opsætte en Shoppingkampagne, skal det enkelte produkts datafeed være tilgængeligt. Datafeed indeholder informationer såsom produkt-id og navn på produktet, den aktuelle lagerbeholdning, prissætning, produkttype- og beskrivelse, samt et direkte link til produktet på din webshop.

Nye tiltag i virksomhedens eksisterende online strategi med displaynetværket

En anden måde at øge search trafikken på er, at vurdere sandsynligheden for, at tidligere besøgende og konkurrenternes besøgende, kunne have interesse for, at besøge dit website og dit produkt igen.

  1. Remarketing med display

Remarketing på Google Ads, giver dig muligheden for, at fortsætte eksponeringen af din virksomhed, overfor tidligere besøgende på dit website. Denne kampagneform bidrager til en øget brand awareness, mere trafik på websitet – og forhåbentlig øges salget.

Remarketing kan benyttes som et strategisk værktøj i din online markedsføring, da denne annonceringsform ikke erhverver nye kunder, men indtræder efter en potentiel kunde, allerede har interageret med dit website eller din service.

I kampagneopsætningen er det muligt, at specificere hvilke potentielle kunder, eller kundesegmenter du ønsker at geneksponerer virksomheden overfor. Du kan altså målrette din remarketing efter de specifikke personer, som f.eks har lagt en vare i indkøbskurven, men har forladt siden uden at foretage købet. Du kan endvidere sørge for, at du rammer de potentielle kunder på tværs af de benyttede enheder og herved øger rækkeviden.

Nå dine konkurrenters besøgende med Custom Intent

En yderligere – og forholdsvis ny – funktion er Custom Intent. Denne opsætning i din displaykampagne, muliggør en målretning mod konkurrenternes URL’er.

Med Custom Intent får du muligheden for, at annoncere til virksomhedens konkurrenters besøgende, baseret på konkurrenternes URL’er. Med andre ord, du kan målrette dine displayannoncer således, at de personer som finder dine konkurrenters sider og produkter interessante, vil blive ramt af dine annoncer.

Du skal dog huske på, at denne funktion ikke udelukkende er tilgængelig for din virksomhed. Hvis din virksomhed ikke allerede benytter displayannoncering og Custom Intent, bør du få opsat kampagnen snarest – dine konkurrenter kan allerede være i gang.

  1. RLSA – remarketinglister til søgeannoncer

I Google Ads kan du ligeledes tilpasse dine søgeannoncer til de personer, som tidligere har interageret med dit website, således, at der eksponeres skræddersyet annoncer og bud for dem, når de foretager en Googlesøgning.

Ved at opsætte en remarketingliste, kan du specificere dine bud, annoncer og søgeord, så dine annoncer eksponeres for kunder, som tidligere har besøgt dit website, men som ikke har foretaget et køb. Budjusteringen er baseret på, at du kan øge dit bud på eksisterende søgeord for disse særlige besøgende på din remarketingliste, så du sikrer, at annoncen vises for den potentielle kunde. Du kan endvidere indstille hvilken eksakt annonce der skal eksponeres for den pågældende kunde, så vedkommende ser varieret annonceindhold fra din virksomhed.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.