Return on investment af retail marketing

Retail Marketing udgør ofte en ikke ubetydelig del af en virksomheds samlede marketinginvestering, men relativt få virksomheder, kan dokumentere effekten af Retail Marketing. Her kommer salgsmodellering ind i billedet.

Investeringen i Retail Marketing udgør ofte en ikke ubetydelig del af en virksomheds samlede marketinginvestering og rangerer således til en hver tid højt på direktionens agenda.

Ikke desto mindre er der i dag kun relativt få virksomheder, hvor salgs- og marketingafdelingen præcist kan dokumentere effekten af investering i Retail Marketing.

Her kommer salgsmodellering ind i billedet, som er værktøjet, der giver indsigt i effekten af marketing - målt i kroner og øre.

Når den tykke dame har sunget …

I sidste ende, når årets regnskab for en virksomhed gøres op, kan virksomhedens performance beskrives ved besvarelsen af et enkelt spørgsmål: Hvor meget tjente vi?

Ved evalueringen af investeringen i Retail Marketing, er udgangspunktet det samme.

Målet er en evaluering - i kroner og øre - af den investering man i løbet af året har foretaget i de forskellige salgs- og marketingaktiviteter i dagligvarehandlen. Selvom deltagelse i kædeaktiviteter kan være en forudsætning for at være til stede i kæden, er det ikke urimeligt at forvente

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL