Kreative videokampagne: Sådan fik jeg +100.000 afspilninger med 0 kr. i budget

I september 2019 lavede jeg en kampagne, der skulle sætte fokus på, hvorfor man burde overveje at gøre karriere i et scaleup. Kampagnen bestod af 30 videoer fra forskellige succesfulde iværksættere, og personer der har gjort karriere i virksomheder som Too Good To Go, Pleo, Soundboks, m.v.

I september alene, fik kampagnen over 100.000 videoafspilninger og i dag lever videoerne fortsat videre på Youtube, hvor de dagligt får nye visninger. I dette indlæg vil jeg dele min opskrift på, hvordan kan lave en videokampagne, som får over over 100.000 afspilninger.

Valg af emne

Det giver sig selv, at du skal vælge et emne, som du tænker, at du kan få andre personer gerne vil hjælpe med at sætte fokus på. I iværksættermiljøet er det en evig udfordring, at man ikke får nok ansøgninger på sine ledige stillinger, da de fleste personer søger hen til de store etablerede virksomheder.

Derudover vidste jeg, at folk der arbejder i et scaleup eller startup nærmest er fanatiske omkring, hvor fedt det er at arbejde i den type virksomhed - og faktisk ikke forstår, hvorfor nogle mennesker ville vælge et corporate-job over

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL