Guru Joey Reimanns opskrift: Sådan får du gode idéer

Joey Reiman lever af at få ideer. Faktisk har den kreative guru skrevet flere bøger om emnet og er også manden bag den banebrydende amerikanske idéfabrik, BrightHouse, der har skabt koncepter til brands som McDonald’s, Coca-Cola og Procter & Gamble. Og tricket er at give sig god tid. Først når du har tid til at undres og gruble over tingene, kan de fantastiske idéer opstå. Men det sker ikke på kontoret. Det bedste sted at tænke er ifølge Joey Reiman i brusebadet.

Joey Reiman, lad os kaste os lige ud i det. Hvordan får du ideer?

Når jeg skal tænke ud af boksen, så repræsenterer boksen for mig kontoret eller bygningen, hvor jeg arbejder. Det gælder i stedet om at skabe et miljø, hvor kreativiteten kan opstå. Og de bedste steder at tænke er i brusebadet, i bilen, på toilettet, i motionscenteret eller i kirken. De er alle fem små lukkede arealer, hvor du slapper af og har det varmt og godt. Faktisk havde jeg et brusebad installeret på mit tidligere kontor, for at minde mig selv, om, hvornår man tænker bedst.

Du har skabt begrebet ideation og beskriver også

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL