Kreativitet - Ved du hvad du går ind til?

Nu, hvor nytænkning, innovation og vanebrydning er på alles læber, betyder det så, at erhvervsliv, reklamebureauer, beslutningstagere kører bevidstløst rundt i samme rille?

Alle talte om servicemanagement i en periode, hvor service var en sjældenhed. Quality management var mantraet, da kvalitet var en mangelvare.

Kundeloyalitet har været i fokus de seneste år, fordi kundeloyaliteten smuldrede. Nu, hvor nytænkning, innovation og vanebrydning er på alles læber og sågar er skrevet ind i regeringsgrundlaget, betyder det så, at erhvervsliv, reklamebureauer, beslutningstagere kører bevidstløst rundt i samme rille?

Lad blikket glide hen over alle de kampagner, produktnyheder og beslutninger, vi præsenteres for hver dag. Og døm selv!

Jeg synes, det er utrolig sjældent, man støder på en reel produktnyhed. De fleste virksomheders produktudvikling har efter min vurdering ikke meget med produktudvikling at gøre. Produktjustering er derimod et mere dækkende ord, for produkternes udvikling følger evolutionens love stramt og byder på knopskydninger på og tilpasninger af de eksisterende produkter og teknologier. Spring ses sjældent.

Det samme gør sig gældende for markedsføringens og reklamens vedkommende. Der er meget langt mellem de nye ideer, de unikke koncepter og enestående kampagner. Hvad vi er vidne til, når

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL