Branding i en digitaliseret verden

Hvordan opbygger og vedligeholder du dit brand i en digitaliseret verden? Har du overblik over alle kontaktpunkter? Ved du, hvad der bliver skrevet og sagt om dit brand? Hvilken betydning har de sociale medier for dit brand promise? Interessante spørgsmål, som mange marketingchefer forhåbentlig allerede har stillet sig selv. Og som forhåbentligt allerede har resulteret i korrigerende handlinger og en tilpasset tilgang til hele marketingprocessen. Hvis ikke, er det på tide at komme i gang.

I en digitaliseret verden – og særligt med de sociale mediers udbredelse – sker der en stadig forandring i forbrugernes involvering og engagement med de enkelte brands. En forandring, som i høj grad har konsekvenser for virksomhedernes måde at opbygge og vedligeholde brands, og som i mange tilfælde kræver en revidering af den eksisterende marketingstrategi. Gennem sociale medier og andre forbrugerstyrede communities deler forbrugerne i stadig stigende grad deres positive og negative oplevelser og erfaringer med de enkelte brands, hvilket i høj grad påvirker forbrugernes holdning til de enkelte mærker og influerer på deres valg af produkt.

Stærk kundeloyalitet forude
For virksomhederne betyder dette såvel udfordringer som muligheder for at opbygge og vedligeholde ens brand. På negativ-siden har

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL