Machine Learning – den der tøver taber

Machine Learning er et af tidens helt store buzzwords. Det er nemt at lade sig rive med – og med god grund. Den simple grund er at potentialet er så stort, at der forretningsmæssigt reelt er ved at blive skabt et A & B hold. Kom godt igang med Machine Learning med denne guide, så du ikke mister en afgørende mulighed for at styrke din forretning.

For de fleste virksomheder gælder det dog, at snakken om Machine Learning skal højere op på dagsordenen. Det bliver dog ofte noget vagt sniksnak med en masse store ord og vage termer. Begrebet drukner derfor hurtigt ved siden af alle de andre begreber og buzzwords, som Big Data, digital transformation, IOT, VR og så videre og så videre. Derfor går snakken om den forretningsmæssige betydning ofte tabt, og ledelsen risikerer at miste en afgørende mulighed for at styrke forretningen.

Hvorfor interessere sig for Machine learning netop nu?

Mulighederne i, og behovet for Machine learning har aldrig været større, da denne teknologi kan være med til at styrke forretningen. De menneskelige begrænsninger i forhold til at fortolke og handle på data bliver mere og mere udfordret i takt

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL