Er din organisationen klar til at bruge Facebook?

De fleste virksomheder er på Facebook efterhånden. Fordi det giver god mening at være der, hvor kunder er. Men der følger en naturlig risiko med, når man byder sine kunder, og resten af verden op til debatdans. Husk derfor, at have din organisation på plads til at håndtere Facebook 24/7.

Shitstorm. Det er de fleste organisationers værste mareridt, når det gælder sociale medier. Det holder stadig nogen væk fra Facebook, da det nok er ”mere sikkert ikke at være der”. Men at være på Facebook er jo blot en ekstra markedsplads eller et ekstra kundevindue, som man med fordel kan være til stede i. Man skal bare huske, at gøre sin organisation klar til det. Lige som man gør, når man eksempelvis lancerer et nyt produkt, går ind i et nyt land eller gennemgår en større organisationsændring.

Få alle med fra start

Facebook og andre sociale medier er en naturlig del af at drive virksomhed eller organisation. Start derfor med at gøre jer klart, hvad I ønsker at opnå ved at være på Facebook. Hvad er det Facebook skal bruges til, og hvem i jeres organisation skal tage sig af de

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL