Marketingplan - RIP!

Er marketingplanen død? Er tiden løbet fra rigid, langsigtet planlægning, hvor budgetter forud for året allokeres uden i realiteten at vide, om pengene er bedre brugt på andre initiativer om 3,6 eller 12 måneder? Goodiebox’ Senior Growth Manager Anders Birk har løsningen på, hvordan man bedst kombinerer marketingsplanens struktur og forudsigelighed med en konstant skiftende virkelighed.

I Goodiebox’ Team Growth er vores foretrukne udtryk ”It’s dangerous, when you don’t know that you don’t know.” Det er vores italesættelse af den digitale virkeligheds barske realitet, at tingene skifter med stor hastighed, og vi skal forblive ydmyge i forhold til vores hypoteser, og konstant teste os til resultater, der bygger på relevant, opdateret data – ikke holdninger eller forældet data.

Og hvis vi er enige om, at marketingsplanens fornemmeste opgave er at skabe struktur og hjælpe med at allokere sparsomme ressourcer på bedst mulig måde, så er marketingplanen i sin klassiske form stendød. Ikke fordi planlægning ikke er relevant, men fordi dynamikkerne i større virksomheder typisk betyder, at marketingplanen har fokus på op til 12-18 måneder ud i fremtiden. Det virker ikke for os. Ikke i forhold til den agilitet, trial/error tilgang og konstante søgen efter de initiativer,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL