63% af danske virksomheder mangler know-how for at anvende AI

Vi har spurgt jer medlemmer omkring jeres erfaringer, overvejelser og oplevelser med Kunstig Intelligens (AI) i en survey og her er resultatet. Få et overblik over danske virksomheders brug af AI anno 2017 lige her. Læs også et udpluk af de interessante besvarelser til hvilke parametre der oftest stopper virksomheder i arbejdet med AI og hvilke konkrete fremtidsplaner virksomheder har med AI samt de primære grunde til at nogle virksomheder vælger at implementere AI, mens andre fravælger det.

Survey: Kunstig Intelligens

Med i alt 77 interessante besvarelser, svarede hele 63 % at de er positive overfor AI, men ikke kender til relevante løsninger i forhold til hvordan de kan anvende AI i deres markedsføring. Her er de hyppigste begrundelser manglende ekspertise og ressourcer i virksomheden på nuværende tidspunkt.

14 % af de adspurgte svarede, at indenfor de næste 12 måneder har de konkrete planer om at anvende AI til bl.a. personalisering af website, optimering af callcenter eller ved at implementere konkrete teknologier som fx Chatbots og Robotics.

Ifølge vores survey anvender kun 11 % AI på nuværende tidspunkt, mens 11 % har besluttet ikke at anvende

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL