Et godt sted at starte

Uanset om man vil være u-bådskonditor, ballerina eller lægeadvokatpilot (som i øvrigt er den mest sexede stillingsbetegnelse i verden), er det postvirksomheden CityMails erklærede holdning, at man kan og bør kickstarte en hvilken som helst karriere som CityMan. Det siger i hvert fald Career Manager Rune Klan - og MARKET har talt med HR-chef Poul Nielsen og marketingchef Magnus Olin, for at få deres version af en yderst succesfuld rekrutteringskampagne og -indsats.

700 her, 700 der ...

Tilbage i foråret 2006 stod CityMail med et umiddelbart behov for ca. 700 omdelere foruden en lang række funktionærer. Virksomheden var helt nyetableret på dansk grund, og organisationen talte - inklusiv den nyansatte HR-chef - 4 mand høj.

Samtidig viste et vilkårligt opslag i avisen, at CityMail ikke var alene med rekrutteringsudfordringerne. Forbrugerkontakt manglede 6-700 mennesker, alle de nye gratisaviser skulle bruge omdelere - 700, stod der i avisen, PostDanmark måtte hente bude i Jylland og indlogere dem på hoteller på Sjælland.

"Vi kunne godt se, at vi skulle se at komme i gang. Men også, at der skulle noget andet til," fastslår Poul Nielsen. "Men noget andet hvad?"

HR-chefen fortsætter: "De største udfordringer udover den generelle

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL