Mod de blå oceaner

I en af de senere års mest solgte og omtalte managementbøger – Blue Ocean Strategy – demonstrerer professorerne W. Chan Kim og Renée Mauborgne ellers de attraktive forretningsmuligheder i at skabe nye markeder langt væk fra konkurrenterne..

I de fleste virksomheder opstår mange gode idéer til nye forretninger, men de bliver ofte gemt af vejen og glemt. Virksomhederne skal hver dag løbe hurtigere blot for at følge med konkurrenterne, og det bliver hurtigt vanskeligt at finde overskud - også til at skue fremad mod nye, profitable muligheder.

I en af de senere års mest solgte og omtalte managementbøger - Blue Ocean Strategy - demonstrerer professorerne W. Chan Kim og Renée Mauborgne ellers de attraktive forretningsmuligheder i at skabe nye markeder langt væk fra konkurrenterne. I stedet for den traditionelle konkurrence om det samme marked, er filosofien i Blue Ocean Strategy at identificere udækkede behov, matche dem med nye ydelser, og dermed skabe nye markeder uden konkurrence.

Bogen indeholder desuden en beskrivelse af metoder og værktøjer, der kan støtte virksomheden i bestræbelserne på at skabe nye markeder. Med udgangspunkt i disse tanker og værktøjer har et stigende antal virksomheder igangsat projekter med henblik på at identificere

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL