Positionering - Hvor svært kan det være?

Nu er der udkommet adskillige bøger om, hvordan din virksomhed bliver en succes og alligevel lader det til, at du ikke har fattet det - det handler om branding, positionering eller mest aktuelt om "Blue Ocean Strategy."

Er vi dumme

Omvendt, hvis det virkelig var så nemt, hvorfor er der så ikke mange flere, der gør, som der står i bøgerne. De fleste værker kommer jo med diagrammer og brugsanvisninger til "præcis", hvordan det skal gøres. Som hovedregel er der også ophobet et anseeligt talmateriale og praktiske eksempler på, hvordan andre firmaer har opnået en unik position. Så hvad er det, der går galt - er det mon den evige forbandelse, der hviler over os mænd, at vi først, når alt andet er glippet, tyer til manualen. Det ville give kvinderne en uopnåelig fordel frem for mænd - de læser først flinkt manualen og så starter de deres forehavende. Og så burde virksomheder med kvindelige ledere være syvmileskridt foran - det synes imidlertid ikke at være tilfældet.

Nej da

Kernen i problemet er nok, at alle bøgerne er skrevet i efterklogskabens ulideligt klare lys. Det er jo ulig nemmere at identificere mønster

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL