Bliv anerkendt med redaktionel kernefortælling og identitet

Kernefortællingen er den fortælling, som B2B-virksomhedens ledelse gerne vil udbrede og vinde opbakning til blandt meningsdannere og kunder i markedet. Den bør naturligvis afspejle virksomhedens værdier og identitet, men samtidig bør den omsættes til en redaktionel fortælling, der vinkles i forhold til kundernes og efterspørgslens præmisser for at opnå en mere gunstig positionering med bedre salgsmuligheder i markedet.

Content Marketing handler om virksomhedens evne til at udgive og distribuere berigende kvalitetsindhold på efterspørgslens præmisser. Og det er den hurtigst voksende form for markedsføring i B2B-virksomheder.

Nogle virksomheder eksperimenterer på livet løs, mens andre eksekverer på en konkret strategi for opnåelse af en mere synlig og anerkendt styrkeposition blandt kunder og andre interessenter i markedet. Forskellen på eksperimenterne og strategierne findes typisk i jagten på hurtige kampagnegevinster kontra den fundamentale og langsigtede kernefortælling.

Måske er du selv en af dem der eksperimenterer med Content Marketing og oplever god succes med udgivelse og distribution af e-bøger, blogposts, online beregnere og meget mere? Bliv endelig ved med det. Det virker fortrinligt til generering af leads.

Tillidsfulde kunder med præference for at handle med din virksomhed

Hvis du derimod står på tærsklen til implementering og eksekvering

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL