Audi: 642 % flere besøgende fra Google efter ét års SEO

Der ligger en grundig researchfase til grund for købet af en firmabil. Den meste research foregår via Google, og med den viden var søgemaskineoptimering (SEO) det naturlige marketingvalg for Audi.

InboundCPH og Audi indgik på den baggrund et samarbejde, der på nuværende tidspunkt har forløbet over fire år. Løsningsmodellen bestod indledningsvist af optimering af eksisterende sider og skabelse af nye sider omhandlende køb og leasing af firmabiler – med afsæt i en analyse af målgruppens søgevaner på Google.

Efterfølgende igangsattes en omfattende outreach-kampagne for at højne antallet af relevante websites, der linker ind til Audis danske website og de specifikke sider, der omhandler firmabiler. Siden da har samarbejdet primært bestået af rådgivning, blandt andet i forbindelse med en relancering af websitet i 2017.

642,23 % FLERE BESØGENDE FRA GOOGLE
Efter ét års arbejde med SEO steg den samlede besøgstrafik fra Google til Audis website med 642,23 % – en stigning der fint illustrerer, hvor meget potentiale der ligger i at gennemføre en målrettet SEO-strategi (selvom InboundCPH gerne indrømmer, at stigninger på over 600 % er ganske usædvanlige).

»Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.«
– Jacob Thiesen, Digital Manager i Audi.

Læs hele casen på InboundCPH’s website.

Denne case er publiceret af: InboundCph