»SEO er forretningskritisk«

Spørger man Rasmus Begtoft, ansvarlig for digital marketing i BRFkredit, er der ingen tvivl: SEO er forretningskritisk. Årsagen er enkel. Google genererer flere og billigere kundeemner end andre marketingkanaler.

»Vores synlighed på Google har stor betydning. Når vi lykkes med vores indsatser på Google, er vores indhold relevant og formidlet på det rigtige tidspunkt til den rigtige målgruppe på én gang. Det giver lave afvisningsprocenter og høje konverteringsrater. Derfor er værdien af trafikken fra Google meget høj.«
– Rasmus Begtoft, ansvarlig for digital marketing i BRFkredit.

InboundCPH har samarbejdet med BRFkredit gennem det seneste halvandet år. Målene for samarbejdet har hele tiden været de samme; at sikre BRFkredit øget synlighed på Google og samtidig sikre en højere kosteffektivitet, så marketingbudgettet til SEO bliver brugt dér, hvor BRFkredit får mest for pengene.

104 % STIGNING I KONVERTERINGER
Arbejdet med SEO har været med til at sikre en stigning på mere end 100 % i anvendelsen af de låneberegnere, der ligger på BRFkredits website. I tillæg til den øgede anvendelse af lånebregnerne er trafikken fra Googles søgeresultater steget med 32,73 %, svarende til et sekscifret antal besøgende på årsbasis.

»Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.«
– Rasmus Begtoft, ansvarlig for digital marketing i BRFkredit.

Læs hele casen på InboundCPH’s website.

Denne case er publiceret af: InboundCph