Dwarf byder velkommen til Astrid Daugård, nyansat User Experience Designer!

Med en kandidatgrad i digital design fra ITU samt en solid baggrund fra Konstellation, momondo og Pointvoucher, medbringer Astrid rigelig erfaring fra den digitale branche.

Astrid er drevet af kreativ nysgerrighed og lyst til nye udfordringer:

– Jeg elsker at få udlevet min kreative skabertrang gennem mit arbejde. Derfor er noget af det mest motiverende for mig også at nå til det punkt hvor du står med et færdigt produkt som du sender ud i verden, og at se det ”leve”. Og så er det selvfølgelig fedt at få muligheden for at lære noget nyt, og møde nye udfordringer!

Hun trives bedst når hun får lov til at arbejde tæt med kunder og andre teams:

– UX er jo en ekstremt holistisk disciplin, som eksisterer i alle dele af processen i succesfulde projekter – lige fra data og indsigt, konceptudvikling og design, til udvikling og implementering. Hvert led af processen har dele jeg er tosset med, da jeg føler at kreativitet og empati kan gøre en kæmpe forskel. At virkelig sætte sig ind i mennesker, kunder såvel som brugere, er derfor noget jeg ser som enormt vigtigt.

Tidligere har Astrid erfaring fra adskillige stillinger i den digitale branche:

– Jeg har arbejdet både som junior art director, grafisk designer og projektleder-assistent, så jeg har været en del af meget varierende teams. Derudover har jeg arbejdet både hos et start-up, og i de lidt større virksomheder. Jeg glæder mig til at være en del af et bureau som er lidt mindre, da det betyder både mere ansvar, og endnu tættere teamwork.

Denne case er publiceret af: Dwarf