Dwarf byder velkommen til Tanvir Alam, nyansat full stack udvikler!

Med en baggrund fra Pandi Web, Comadso og Casalogic har Tanvir masser af industri-erfaring med i rygsækken.

Hos Dwarf var Tanvir tiltrukket af det uformelle men professionelle miljø:

– Da jeg satte mig ned med chefen for PHP hos Dwarf klikkede det bare. Han spurgte mig disse her spørgsmål – om frameworks, arbejdsmetoder og lignende – der bare viste mig, at vi var på samme bølgelængde professionelt. Her er bare en virkelig cool og behagelig stemning.

Fra tidligere arbejdspladser har Tanvir ophobet en solid værktøjskasse af teknologisk know-how som han ser frem til at tilføje til:

– Jeg har arbejdet med en bred vifte af teknologier i mine tidligere stillinger. Som udvikler er jeg motiveret af et dynamisk projekt-miljø – hvis tingene står stille, føler jeg mig tilovers. Derfor kan jeg godt lide at arbejde med skiftende projekter, teams, integrationer og teknologier. Mine nye kolleger arbejder meget med Drupal 8, hvilket har gjort mig nysgerrig på at prøve dette framework. Ligeså har jeg glædet mig til at prøve nyere frontend teknologier såsom React og Angular.js.

I sin nye stilling glæder Tanvir sig også til at udfordre sig selv på et personligt niveau:

– Udfordringen i udviklings-processer er at bygge som et team – det er ikke en “one-man army”! At finde fælles arbejdsgange og metoder er tricky, men også en motiverende udfordring – at finde ud af, hvor man skal gå på kompromis, således at der stadig er plads til, at alle kan tilføje lidt af deres individuelle magi. Og når det er succesfuldt, så ender du med både glade kunder og udviklere.

Denne case er publiceret af: Dwarf