Dwarf byder velkommen til Christian Johnsen, nyansat Head of UX & Design

Christian har tidligere arbejdet med kreativ teknologi, design og brugeroplevelser hos adskillige virksomheder og digitale bureauer, heriblandt Konstellation & Republica, Charlie Tango og KMD.

Hos Dwarf ser Christian frem til at skabe løsninger, der giver mening for alle parter:

– Dwarf har altid stået for nogle super skarpe løsninger, og jeg glæder mig til at kunne supplere disse med min erfaring fra tidligere jobs. Specielt det sweet spot, der er i krydsfeltet mellem mennesker, teknologi og business, er vigtig for mig. Vi skal fokusere på de troværdige og ærlige løsninger, der giver værdi for brugeren og for forretningen med en sund teknologi-agnostisk tilgang.

Fra tidligere stillinger har Christian en del ledelseserfaring – en disciplin, han anser som et vigtigt aspekt i den kreative proces:

– Jeg mener at ledelse er vigtigt – ikke kun faglig ledelse, men at kunne facilitere, at designere og UX’ere er empowered til at yde deres absolut bedste samtidig med at de er glade og hele mennesker. Det indebærer blandt andet at skabe nogle optimale processer, der ikke kun hælper det kreative team – men også alle teams udenom. Vi skal have hånd i projektet lige fra idéfase, over konceptualisering, til udvikling og implementering – and beyond – og have bragt de rigtige ressourcer i spil på de rigtige tidspunkter.

– Hos Dwarf er der en super dejlig energi, både på det professionelle og det menneskelige plan. Jeg har mødt nogle fantastisk dygtige folk allerede, som jeg bare glæder mig til at arbejde mere sammen med. Jeg har tidligere arbejdet sammen med nogle af folkene fra Dwarfs ledelse – og ved at man står for at drive bureau på en både rummelig og professionel måde – og en måde, hvor der er plads til mennesket. Det er for mig en del af grundlaget for at kunne levere løsninger i den absolutte superliga.

Denne case er publiceret af: Dwarf