Dwarf byder velkommen til Jakob Lykke, nyansat Chief Commercial Officer.

Jakob kommer fra VICE Media, hvor han de sidste tre år har haft ansvaret for forretningsudvikling af danske og internationale kunder.

Jakob skal være ansvarlig for at strukturere, streamline og positionere de kommercielle aspekter af bureauet:

– Jeg ser denne opgave som enormt vigtig for Dwarf, fordi den muliggør at vi blomstrer i fællesskab med vores kunder. Jeg kan allerede nu sige, at når vi formår at skabe synergi imellem vores teams – de teknisk tunge udviklere, de kreative hjerner, automation-specialisterne, og forretningsudviklerne – er Dwarf et af de stærkeste og mest leveringssikre digitale bureauer i Danmark. Jeg ser derfor virkeligt frem til at møde fremtidige og nuværende kunder flankeret af mine nye og fantastisk dygtige kollegaer.

– Fra VICE har jeg over den sidste årrække arbejdet med rådgivning indenfor strategisk planlægning og kommunikation med brug af content, foruden content produktion og distribution. Det er ingen hemmelighed, at der aldrig tidligere er blevet produceret så meget digitalt content, som der bliver produceret i dag. Dwarfs digitale services er forskellige fra VICEs, men der er stadig tale om det samme omdrejningspunkt: content skal undergå strukturering og systematisering for optimal udnyttelse. Ydermere skal virksomheder sikre, at content-strategien supplerer de generelle målsætninger. Jeg ser derfor enormt meget frem til at kombinere de skarpe kompetencer, der eksisterer her hos Dwarf, med de færdigheder jeg har med i rygsækken fra VICE og fra andre tidligere arbejdspladser.

– På et personligt niveau ser jeg frem til at få lov til at sætte mit præg hos Dwarf. Bureauet står overfor en spændende fremtid, og jeg glæder mig derfor til at få lov til at hjælpe med at realisere den vision og strategi der er sat.

Denne case er publiceret af: Dwarf