Dwarf byder velkommen til David Adalberth, nyansat Lead Frontend Udvikler!

Som uddannet Interaktiv Designer, og med mange år i bagagen fra bl.a. DDB Copenhagen og Stupid Studio, er David klar til at indtage rollen som lead for bureauets frontend-udviklere.

Gennem uddannelse og tidligere stillinger har David prøvet lidt af hvert:
– “Som interaktiv designer kan man være halvt udvikler, halvt designer – og i de sidste 5 år har jeg arbejdet udelukkende som udvikler. Derfor tror jeg, at jeg er ret skarp på både den tekniske og visuelle del af jobbet, hvilket er vigtigt, fordi jeg ser ansvaret som frontend-udvikler som bindeleddet mellem design og backend.”

For David handler udvikling om kreativitet og motiverende oplevelser:
– “Udviklingsdisciplinen passer utrolig godt til mit temperament, da jeg får muligheden for at skabe brugervenlige løsninger og forme udkommet efter de ønskede visioner. Det er jo nok noget med et indre gudekompleks, der er på spil. Jeg kan godt lide at udvikle små oplevelser og fortælle gode historier gennem dem.”

Med sin nye stilling får David råderum til at streamline Dwarfs team af dygtige frontenders:
– “Jeg ved, hvilken slags virksomhed jeg gerne vil være en del af, fordi jeg har prøvet lidt af hvert i min karriere. Branchen kan være udfordrende på visse punkter – og derfor synes jeg også, at det er enormt fedt at bidrage med min erfaring og viden, så mit team både er velfungerende, velsmurt og vellidt.”

– “Jeg tror, det bliver en super spændende udfordring at være med til at skabe nogle endnu bedre processer, der gør hverdagen lettere og sjovere for os. Det gør, at der er endnu mere tid til at skabe de virkelig interessante digitale løsninger, Dwarf er kendt for!”

Denne case er publiceret af: Dwarf